Sale
Anki 000 Supertruck Overdrive X 52 ICE multicolor-B01MTZ75RC

Anki 000 Supertruck Overdrive X 52 ICE multicolor-B01MTZ75RC

€64,64 €16,10
Aantal:  
Model: B01MTZ75RC
Beschikbaarheid: Op voorraad

  • De supertrucks zijn meer dan alleen grote voertuigen en bevatten naast de exclusieve speelmodus Take Over, nieuwe commanders en een nieuwe manier om zich te bestrijden, de Rage Mode.

  • In de Take Over start de spelers het rennen in hun supercars. Iedereen die het in staat stelt om door de verdediging van de supertruck te dringen, kan de controle over het voertuig nemen en verwoestingen over zijn tegenstanders brengen. Neem een van de exclusieve commanders uit de buitengebieden van de orderlys. Het thuis van missraten, politiemensen en mensen uit de met technologie overladen supersteden, die het Anki Overdrive toernooi herbergen.

  • X-52 ICE beschikt over de exclusieve wapensystemen Shredder, die achter de Supertruck rijdende voertuigen schade toebrengt en aan het slingeren brengt en smasher, dat voertuigen rondom de Supertruck beschadigt en van de route sleedt. De Pulse Ram produceert een krachtveld voor het voertuig en stoot de tegengestelde voertuigen van de weg.

  • Rijd wedstrijden tegen vrienden of KI gecontroleerde voertuigen.

  • Voor het spelen heb je een compatibele iOS of Android smartphone of tablet en een Anki Overdrive Starter Kit nodig.

  • Wat maakt Anki Overdrive, wereldwijd het meest intelligente Battle Racing System? Technologie – zo ver vooruit, dat het als de toekomst aanvoelt. Elk voertuig is een robot met eigen bewustzijn, aangedreven door kunstmatige intelligentie (KI) en uitgerust met genadeloze strategische vaardigheden. Welke raceroute je ook bouwt, je zult ze leren. Waar je ook rijdt, ze zullen je jagen. Hoe beter je speelt, des te beter ze worden. Of je nu tegen de kiën of vrienden rijdt, je tactische mogelijkheden zijn schier onbeperkt. Maak een andere wedstrijd. Pas je wapens aan. Verander de speelmodus. Het is heel eenvoudig aan te sluiten en heel moeilijk weer te laten beginnen. De toekomst van het spelen is hier.

    Anki 000 Supertruck Overdrive X 52 ICE multicolor-B01MTZ75RC