Over ons

MISSIEVERKLARING


Onze missie is om DE BESTE SERVICE TE LEVEREN door de nieuwste en beste sneakers op de markt te brengen en een onvergetelijke klantervaring te creëren.

PRODUCT
We bieden de beste selectie van premium merken en stijlen - we leveren een relevant productassortiment dat aansluit bij de dynamische levensstijl van onze klanten. Deze premium-ervaring, voor onze consumenten, wordt gedreven door kwaliteit en niet door prijs. Ons assortiment is gericht op alledaagse sportschoenen (producten die gemaakt zijn voor de sport, maar voornamelijk gedragen worden voor mode of dagelijks gebruik), maar we hebben ook de beste prestatie- en atletische casual schoenen in het winkelcentrum en online. We vullen deze eersteklas schoenenassortiment aan met de juiste mix van hoogwaardige kleding en accessoires.


PRESENTATIE


We creëren een hoogwaardige presentatie in de winkel en online door frisse, boeiende verhalen te vertellen over de merken, categorieën en stijlen die we voeren. Door een boeiende omgeving te creëren, helpen we de klant gemakkelijk door onze geweldige selectie te navigeren en het product te vinden dat bij hem past. Onze presentatie is schoon, goed georganiseerd en benadrukt de belangrijkste producten die de aandacht trekken van winkel- en webwinkelaars.

MENSEN


De sleutel tot het creëren van een eersteklas ervaring zijn onze mensen. Onze focus is om mensen aan te nemen met een passie voor sneakers, sport en het bedienen van klanten. Medewerkers die onze normen van uitmuntendheid handhaven of overtreffen, helpen ons merk in de winkel en online tot leven te brengen.

We zijn hier niet alleen om meer winkelplezier te verkopen. Wij geloven dat een nieuw paar sneakers iemands dag, week, maand of jaar kan veranderen. We kunnen iemands kijk op het leven veranderen met het juiste paar sneakers. We noemen het "hersneakerisatie" en we zijn erop uit om wereldwijde klanten opnieuw te versterken!