Sale
LeapFrog Learn & Dance Panda babyspeelgoed babyspeelgoed met letters cijfers en vormen interactief educatief speelgoed voor baby\'s van 1 2 3 jaar oud jongens en meisjes-B07QRLB7YW

LeapFrog Learn & Dance Panda babyspeelgoed babyspeelgoed met letters cijfers en vormen interactief educatief speelgoed voor baby's van 1 2 3 jaar oud jongens en meisjes-B07QRLB7YW

€82,34 €33,12
Aantal:  
Model: B07QRLB7YW
Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Time to Dance. Learn and Dance Panda is een schattig interactief speelgoed dat danst en draait en 4 verschillende activiteitsmodi biedt om je baby te vermaken, terwijl het lasten leert.

  • Babymuziekspeelgoed: met de mechanische Whammy-Bar-muziekknop kunnen kinderen tientallen melodieën kiezen, inclusief nummers over cijfers, vormen, letters en muziekinstrumenten.

  • Interactief educatief speelgoed: het scherm van deze schattige panda speelgoedgitaar toont cijfers, letters en vormen die bij de leeractiviteiten passen.

  • Introductie in muziekinstrumenten: panda's lichtgevende schoenen beschikken over 4 knoppen in verschillende kleuren, die de baby in muziekinstrumenten met geluiden van saxofoon, trompet, trommel en gitaar invoeren.

  • Ideaal cadeau voor peuters: dit schattige speelgoed voor kleine kinderen is het perfecte cadeau voor een tweede verjaardag of Kerstmis, omdat het speciaal is ontwikkeld om hun ontwikkeling tussen 2 en 4 jaar te ondersteunen; 1 AAA-batterij vereist (meegeleverd).

  • De taal van het product is Engels. Dansende, roterende panda met vier activiteitsmodi.

  • Stap op en beweeg met de muzikale leer- en groefdanspanda. Kijk hoe de panda schudt, dansen en naar de muziek draait. Het LED-scherm van zijn gitaar licht op met vormen, letters en cijfers met vier speelmodi. Speel muziekbeelden en andere games om de leerinhoud te verkennen. Druk op de knoppen van het muziekinstrument op de verlichte schoenen van Panda om een saxofoon, een trompet, een trommel en een gitaar te horen. Schakel de brugschakelaar door de cijfers 1-10 en de letters A-Z, terwijl de Whammy-Bar-muziekknop op de panda gitaar tientallen verschillende melodieën selecteert, inclusief nummers over cijfers, vormen, letters en muziekinstrumenten. Geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Vereist 4 AA-batterijen. Batterijen inbegrepen. Nieuwe batterijen voor regelmatig gebruik aanbevolen.

    LeapFrog Learn & Dance Panda babyspeelgoed babyspeelgoed met letters cijfers en vormen interactief educatief speelgoed voor baby's van 1 2 3 jaar oud jongens en meisjes-B07QRLB7YW